Ätstörning · Kärlek · Om mig · Vardag

Senaste tiden..

Som jag skrev i förra inlägget så har otroligt mycket hänt den senaste tiden.

 • Jag och Emil har varit på nostalgiträff (Emil klädd som 80-tals rockare och jag som 60-tals brud)
 • Jag och Emil har varit på höstfest
 • Vi har firat fem månader
 • Vi har gjort slut
 • Och jag har varit på ett första möte på ätstörningscentrum

Nostalgiträffen var väldigt rolig att vara på, och att få träffa Emils släkt var också väldigt kul.


När jag och Emil firade fem månader så kom han och hämtade mig hos mamma också gick vi på bio och såg ”Ted” – en hel del skratt blev det. Jag fick även en fin bukett med röda rosor och brudslöja och ett stort fint kort där Emil hade skrivit om sina känslor. :) Fick även ett stenhjärta. :)

Och ja, vi har gjort slut, eller tagit en paus. Spelar egentligen ingen roll vad man kallar det för, vi är i alla fall inte tillsammans som det är i nuläget. Och istället för att få en massa frågor om varför vi inte är tillsammans så svarar jag på det nu istället: Vi båda har en del jobb att göra på egen hand som vi tänker ta tag i, och sedan när tiden är rätt så börjar vi träffas igen.

Och jag har även tagit tag i det här med min ätstörning, eller i alla fall tagit ett första steg i rätt riktning. Jag hade mitt första möte på ätstörningscentrum den 12/11 och det var väldigt blandade känslor. Har mitt nästa möte där den 3/12 och den 6/12.

Puss! :)

Annonser

11 reaktioner till “Senaste tiden..

   1. Letat en del och är nyfiken :) Vill ju veta hur du har det och att det är bra med dej…alltid..

   2. Det vet jag väl att du inte är det…jag har ju en massa alias och hugotheboss var upptaget…det är ju en gammal pseudonym…på fejan är det arne the sequel…uppföljaren…

   3. Det finns en massa förklaringar till det…i vissa fall är det skönt att va anonymare…och varken Hugo eller Boss va ju fake ;) ….. Jag har dessutom haft facebook på mitt eget namn…det gav inget extra :P och jag har haft en domän i mitt eget namn…så det går i vågor. Nu är det skönt, helt enkelt!

   4. Ah, du menar så! Sorry, men jag har inga problem att stå för det jag skriver! Du vet ju vem jag är och en hel del andra också, eller hur? Om det är viktigt för dej så har jag inga problem med att säga att jag heter Arne Schedin och att jag är din pappa. Så får folk tycka vad de vill…men jag ska inte chatta med dej om det stör så klart, och du kan alltid radera eller hur?

   5. Det handlar inte om att jag vet vem du är eller ej. Syftar bara på att det är onödigt att skriva saker om man inte kan skriva ut sitt namn. Och nej, du är inte min pappa. Den titeln ska man göra sig förtjänt av.

   6. Oki, point taken! Det är trist att saker och känslor måste vara sååååååååå oändligt långt från där de kunde vara. Det väsentliga i det jag skrev var att jag vill att du ska ha det bra, det menar jag. I övrigt är det en diskussion som känns bortkastad i det här forumet. Sedan kan man alltid ägna sig åt att såra för att det känns bra för stunden, eller för attt man vill ge igen, men i det stora hela leder det inte till ngn förbättring…och kanske är det dit man ska sträva…jag vet inte, har inte alla svar. Jag lever inte i det förgångna, jag försöker hantera det som blev i det förgångna för att kunna leva ett drägligt liv idag. Inte alltid lätt, men jag jobbar på det, för att det är det jag kan göra. Det som har hänt, har hänt, vad som händer i morgon vet jag inget om.

Din Åsikt

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s