Ätstörning

Måndag = vägning

Dagens vikt 4/2-13: 53,2 kg. Alltså har jag gått ner 0,2 kg sedan förra veckan – inte bra!

Vägningen är så otroligt jobbig och efter denna helgen där jag faktiskt har ätit bra med mat, och två mellanmål/dag, så kändes det som ett slag i magen att ha gått ner. Å ena sidan tänker jag att det är skönt, men å andra sidan så tänker jag att nu har min kropp gett upp och orkar inte försöka ta upp något mer från det jag äter. Otroligt blandade ord och känslor om det där..

Jag hade matlag idag, det blev tacopaj. Den var god, men jobbig att äta. Inte var det lättare att äta när mitt illamående inte ger med sig, inte ens lite. Mår så otroligt illa och har gjort till och från i någon vecka nu.

Maten gick ner i alla fall och därefter gick jag tillbaka till pusslandet. Satt med det hela eftermiddagen och har kommit en bit på det nu, men det är en bra bit kvar.

Under helgen och dagen har illamåendet blivit betydligt jobbigare, och det påverkar mig så otroligt mycket. Middag gick inte idag, har endast blivit fyra morötter. Hoppas dock på att få ner en banan och lite yoghurt sen.

Imorgon ska vi åka till Emporia och spendera dagen där som en extra social aktivitet. Blir även lunch på Jensens där och det ska bli gott. Ska försöka tänka på hur gott det är och inte så mycket på hur många människor där är som ser mig äta.

Postat av linnsann med WordPress för Android

2 reaktioner till “Måndag = vägning

Din Åsikt

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s