Ätstörning · Foton · Vardag

Ångest, virrvarr och tacksamhet.

Denna helg har spenderats hos Emil i Malmö. I fredags blev vi bjudna på mat hos svärmor – spaghetti och köttfärssås. Det var gott och trevligt sällskap. Mitt illamående som jag haft det senaste tre veckorna blir bara jobbigare och svårare att hantera.

I lördags åkte vi till Emporia så att jag kunde handla lite nya underkläder, blev även ett linne och en tröja. Efter det strosade vi runt en stund innan vi köpte dricka och sedan begav oss. Körde in om svärmors jobb och sa att vi ville bjuda henne på middag när hon hade slutat – så blev det!

Maten blev marinerad fläskkotlett, potatis och Jensens favoritsås. God mat och trevligt sällskap ännu en gång, dock med en del ångest efteråt. Jag, Emil och hans mamma spelade Kinect Adventures och utmanade varann lite, men körde även tillsammans. Det var riktigt roligt, och välbehövligt efter maten och efterrätten.

När svärmor hade begett sig hemåt så tog vi på oss våra jumpsuits och kollade film. Det blev ”The perks of being a wallflower”. Den var väldigt udda, men ganska bra.

Idag har vi mest tagit det lugnt. Kollade film när vi åt frukost – ”What’s eating Gilbert Grape”. Väldigt udda den med, men ganska bra ändå. Leonardo DiCaprio spelade rollen som utvecklingsstörd bror. Och han spelade rollen riktigt bra!

Efter det var det dags för lunch, som inte alls gick för mig. Ångesten över all mat under helgen och morgondagens vägning bara kom över mig och jag började störtböla..

Blev en del kramande och lite pratande och därefter åkte vi och hämtade Liam i Arlöv. Sedan begav vi oss till tekniska museet i Malmö vilket Liam verkade tycka var kul. Nu är vi åter hemma i Landskrona och jag vill bara att dagen ska ta slut, även om jag inte vill att det ska bli måndag..

Känns bara som ett virrvarr just nu..

image

image

image

image

Trots mitt virrvarr just nu så vet jag i alla fall att jag är otroligt tacksam över att jag har Emil vid min sida.

Postat av linnsann med WordPress för Android

Din Åsikt

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s