Ätstörning

Måndag = vägning

Måndag igen, och det betyder vägning. Jag hade gått ner. Går jag ner ett kg till så behöver jag näringsdryck.

Jag föll i backen imorse när jag väntade på tåget. Benen bara vek sig och jag slog i bakhuvudet och tuppade av. Ont som fan i huvudet har jag fortfarande. Och yr har jag varit hela dagen.. Min läkare verkade inte förstå hur snabbt jag hade behövt prata med henne, då jag fick en tid först på fredag. Men fredag är väl bättre än inget I guess.

Matlaget gick okej idag, dock var det jobbigt efter när jag tänkte på allt fett jag satt i mig.

Stör mig en del på en kommentar från min kontaktperson. Hon frågade vad jag skulle göra när Liam är i Dalarna och jag sa att jag ska bo hos Emil då. Så vet jag att jag kommer äta något då jag inte gjort det om jag stannat hemma själv. Jag vet att jag måste klara av maten på egen hand, men jag är inte där just nu och det är därför jag kommer bo hos Emil den veckan. Men istället för att tycka att det är bra av mig att jag insett det och vågat erkänna det, så säger hon ”Den inställningen kan du inte ha. Nu får du ändra dig.”

Men det ÄR så det är för mig just nu. Och jag kan inte knäppa med fingrarna och bli frisk. Jag kan väl tycka att det är bra att jag kommit dit att jag insett det och att jag vågar erkänna det.

Postat av linnsann med WordPress för Android

Din Åsikt

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s