Vardag

Vad hände med min fot?

Vissa har frågat privat om vad som hänt med min fot, så jag kan lika bra skriva det här, haha.

Jag, mamma och Liam var i bokskogen för 1,5 vecka sedan ca. På utelekplatsen där finns det en hinderbana som jag skulle gå. Det gick inte så bra.. Jag vrickade till foten på en stubbe så att jag tappade balansen och trillade ner och landade på min vrickade fot, när den fortfarande var i ”vrickat läge” så att säga, haha. Det knäckte till i foten och jag kunde inte stödja på den. Grät bakom mina solglasögon, haha.

Väl hos mamma blev det att ta upp mina gamla kryckor från källaren igen och sedan var mamma snäll och körde oss hem. Min plan var att avvakta under resten av kvällen och natten, och att eventuellt gå iväg med den till helgmottagningen morgonen därpå. Så blev det inte.. Min fot bara svullnade mer och mer, och jag kunde röra den mindre och mindre och hade riktigt ont. Så skrev med A lite som sedan var världens snällaste och hämtade mig, körde mig in till akuten och stannade med mig hela natten och sedan körde mig hem på morgonen när vi var färdiga. Han fick även köra mig i rullstol inne på sjukhuset, haha. Han körde den så lugnt och duktigt, haha. Självklart tog han foton på mig i rullstolen, ser måttligt road ut, haha.

Inne på andra veckan med foten nu. Smärtan har nästan helt försvunnit och jag klarar mig utan kryckor, men svullnaden är kvar, i samma utsträckning.

19358957_10212788487042858_44859054_o

19238730_10212788487082859_757723121_o

Tack A för att du ställde upp och för dina skills i rullstolskörning.  <3 (Förhoppningsvis behöver jag inte dina skills i rullstolskörning igen, men om jag gör det så vet jag var din brevlåda bor.)

Din Åsikt

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s