Foton · Vardag

Nytt år = nytt hår?

Helt otroligt vad fort tiden går. Nytt år är det, och snart är vi redan inne i andra månaden på 2018. Andra månaden som även kallas för vabbruari, av logiska orsaker.

Julafton och sista veckan för året tillbringades med barnen. Julafton firades hemma hos oss tillsammans med min mamma och Liams pappa. Så det var lugnt och skönt. Barnen blev jätteglada för sina julklappar. Favoriterna för bägge var nog deras Harry Potter-trollstavar i Olivander special edition.

Uppenbarligen hade jag varit snäll i år som fick både en tekalender, ny högtalare, pyjamasbyxor, pengar och trippeltång.

Nyårsafton firade jag själv med barnen här hemma, vilket var så himla skönt! Vi satt med våra täcken i soffan och hade det mysigt framför filmer i stort sett hela dagen. Vi höll till och med på att kolla på en film när det var dags för att kolla på raketer och skåla in det nya året tillsammans.

Många brukar ha nyårslöften, men det har inte jag. Istället har jag satt upp små mål och delmål. Det känns mindre pressande att sätta upp mål och delmål än nyårslöften.

Jag hade från början tänkt skriva upp mina mål här, men genom att göra det hade det blivit samma press som ett nyårslöfte. Så jag behåller mina löften för mig själv.

Men, nytt år innebär nytt hår brukar man säga. Och ja, jag kände att en förändring behövdes så jag tog ett besök till min vän och f.d. parallellklasskamrat Cindy på Headon. Blir alltid nöjd när jag varit hos henne!

 

Din Åsikt

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s