Om mig

Jag heter Linn och är 28 år gammal. Uppvuxen i Staffanstorp, som ligger utanför Lund. Studerade Barn- och fritidsprogrammet på Heleneholms Gymnasium i Malmö där jag tog studenten 2007. Flyttade hemifrån efter studenten på grund av jobb i Forsakar, som ligger vid Degeberga. Därifrån bar det vidare till Svenstavik, sex mil söder om Östersund i Jämtlands län där min dåvarande pojkvän studerade på gymnasiet i Bergs kommun. Blev gravid som 19-åring och födde en pojke fyra månader innan min 20de födelsedag. År 2013 födde jag min andra son, då nere i Malmö där vi bor nu, men han kommer inte att vara med här på bilder utan endast i form av text. September -15 separerade jag och yngsta sonens pappa och sedan dess har jag och barnen försökt hitta en nya rutiner och skapa en stabil grund att stå på.

På vardagarna är jag för tillfället sjukskriven och arbetssökande. Sommaren -16 gick jag i behandling, än en gång, för mina ätstörningar. Denna gången blev jag även friskförklarad från mina ätstörningar, efter ca 26 år med ätstörningar.

Jag tycker om att göra diverse olika saker, små och stora, i Photoshop CS6. Jag älskar att sjunga och har nästan alltid någon musik igång, och jag är helt tokig i mobiler, kameror och tv-serier.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 reaktioner till “Om mig

    1. Motivet är färdigt, tatuering är ej gjord än. Något egengjort och personligt är det i alla fall, mer avslöjar jag inte.

Din Åsikt

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s