Om lillebror

Elias föddes en kall vinterdag den 30 december 2013. Han började sina första timmar med att frysa rätt rejält och var i stort behov av pappas kroppsvärme och 4-5 filtar om sig så hans kroppstemperatur skulle höjas. När jag sedan kom ner från uppvaket så var det en supergosig och mysig liten pojke med pappa som väntade på mig. Och jag hade bara väntat och längtat (ca 4 timmar på uppvaket) på att få komma ner till dem på rummet och att få hålla honom, pussa på honom, snusa på honom, amma honom och bara ha honom nära. Riktig liten myskille var han redan från start. Nyårsafton det året firades på bästa sätt på BB med en ny liten bebis, Billys panpizza och raketer, haha.

Han har alltid haft väldigt mycket energi, varit framåt, utforskande och busig. Och det är han fortfarande idag – men ännu mer än tidigare!

Favoritlekar är när man leker doktor eller pirat, eller piratdoktor som nog är hans absoluta favorit – det bästa av två världar! Han älskar att klä ut sig och har en helt otrolig fantasi, så häftigt att se och höra när han dels leker själv men även när han och storebror diskuterar diverse saker och leker så otroligt fint! Självklart bråkar dem en del också, men oftare och oftare leker dem fint mer än dem bråkar i alla fall.

Precis som allt annat så har favoritlekar ändrats och byts ut. Numera är det mycket fäktning, tv-spel osv.

Numera är han 9 år och har gått första terminen i årskurs 3.