Om storebror

Liam föddes en sval sommardag den 20 augusti 2008. Redan från födseln så var han en otroligt lugn och harmonisk liten kille. Efter hand som han växte fortsatte han att vara en väldigt lätt bebis, ett väldigt lätt barn att ha med sig över allt. Han är glad, busig och trotsig – precis som han ska vara i denna ålder!

När jag först skrev här var han helt tokig i bilar, av alla dess slag. Favoritmaten var köttbullar och korv, men det där som man har till köttbullarna eller korven gav han inte mycket för. Pannkakor/plättar och tacos var också en sak som han kunde äta i stora lass av, men det har ändrats. Just nu har han nog ingen favoriträtt alls faktiskt, då han tycker det är otroligt tråkigt att äta, haha. Rosa var en färg som han tyckte mycket om, numera har han ingen favoritfärg längre och rosa är verkligen ingen färg han gillar så mycket längre. Bilar och Bilar 2 var favoritfilmerna, men precis som allt andrat så har det ändrats genom åren, tror faktiskt inte att han har någon favoritfilm längre. Byggare Bob och Dinosaurietåget var tv-serierna han älskade, men det har bytts ut till Kung Julie, Drakryttarna m.m. Favoriten som slår både tv-serier och filmer är spel! Det är både mobilspel, datorspel och tv-spel för hela slanten om han hade fått bestämma själv.

Numera är han 14 år gammal och växer så det knakar. Han går i åttonde klass och har vuxit förbi sin mamma, vilket han är ganska nöjd över.

Sitter själv: 6,5 mån
Kryper: 9 mån
Står själv: 11 mån
Går: 1 år, 1 månad och 27 dagar

fil_002

Din Åsikt

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s